Címek, információk és tippek fogorvosokról és fogászati klinikákról! Profitáljon több, mint 10 év tapasztalatából!

Miért kezeltessem a fogaimat Magyarországon?

 

Ez nem újdonság:

  • A magyar fogászati szakma kiváló minősége és nívós szaktudása; A magyar fogorvosok és fogászati klinikák évtizedek óta nemzetközileg fogalomszámba mennek.
  • A versenytársakhoz képest jóval kedvezőbb árak a jelentősen alacsonyabb bér- és előállítási költségek miatt.
  • Kizárólag EU-tanúsítvánnyal rendelkező anyagok használata – ezek igazolása és dokumentálása a kezelési- és garanciakönyvben.

 

Azonban messzemenően ismeretlen még: 

  • Fogorvosok és fogászati klinikák az egész EU területéről magyar fogtechnikai laborokban dolgoztatnak – az adott ország helyi költségeinek töredékéért.

  • Az ő pácienseik viszont közel a háromszorosát fizetik annak, amit egy magyar fogászati klinikán ugyanazért a szolgáltatásért fizetnének (és ezt általában szívesen teszik - hiszen még ma is előszeretettel terjed a hamis információ, miszerint „rossz a minőség az olcsó külföldi országokban”, … hogy ki terjeszti, azt nem kell magyarázni).

  • Az egyetlen tényleges „többlet” a páciens számára a számlája végösszegében jelenik meg; kivitelezésben és a munka minőségének tekintetében igazoltan nem.

Egy érdeklődő kérdése egy orvosi fórumon (forrás: zahn-online.de)

„Sziasztok! Ma kaptam egy német magánklinikától árajánlatot a fogaim javíttatására (javarészt implantátumok) 40.000,00 euró-ról.

 

Ki tud nekem valamit a magyarországi árakról mondani?”

 

„?? 40.000,-- euró?!

Ha itt csináltatod meg a fogaidat – a fogorvosod lánya utána új autóval jár. Menj Magyarországra, és az ott megspórolt pénzeden vegyél Magadnak egy új autót!!”

A sokkal kedvezőbb ártól eltekintve egy másik jelentős előny is fontos: Ön nem csak egy páciens a sok közül, hanem egy magánrendelő páciense – annak minden előnyével - , akit csak a legjobb szolgáltatás és kezelés révén lehet meggyőzni és a jövőre nézve megtartani. És: aki az Ő fogászati klinikáját csak maradéktalanul elégedetten fogja továbbajánlani.

 

Ne legyen tovább a pénze ellensége - döntsön Ön is a legjobb ár-érték-arány mellett. Annál is inkább, mivel az Ön egészségéről, jobb életminőségéről, testi jólétéről és nem utolsósorban az előnyösebb megjelenéséről van szó.